Ribe podznak devica – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Prema profesionalnim astrološkim tumačenjima i prema pravilno izrađenim natalnim kartama, nepobitno je utvrđeno da su pravi „parnjak“, odnosno idealna osoba za ženu ili muškarca u znaku ribe, one osobe koje su rođene u znaku ili podznaku device, tako da se kao sasvim sam, i siguran nameće i zaključak da je astralna kombinacija ribe – devica, a kao veza elementa „vode“ i datog elementa „zemlje“ odlična, povoljna, poželjna i sasvim pozitivna.

Takođe, ni same vladajuće planete, Neptun i Merkur, nisu preterano „nesložne“ i veoma često su u većini polja života one postavljene u odličnu međusobnu astralnu vezu, te tako osobama ovakve veze znaka i podznaka, donose uspeh, dobrobit i napredak u svakom od datih aspekata.

U nastavku teksta saznaćete kakve su ribe sa podznakom u devici.

Žena riba sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene u znaku riba sa podznakom u devici su vrlo radne i vredne osobe, ali su i dosta skromne i nenametljive, nisu napadne i nekulturne, iako su u velikom broju zadataka vrlo sposobne i spretne, jedna od velikih mana im je nesigurnost i veoma velika strašljivost, jer su jako osetljive na bilo kakav neuspeh i kritiku, pa često nemaju dovoljno hrabrosti da se u neki poduhvat ili posao upuste, i da u njemu po svaku cenu istraju i uspeju.

Posao – žene ribe – devica su vrlo pedantne, tačne i marljive, sklone su da se za sve veoma jako trude i da rade i prekovremeno, ali su sklone i da se dvoume, kolebaju i da pokažu strah i nekada i veliku neodlučnost, što ih može koštati poslovnih rezultata i dobrih materijalnih satisfakcija ili i visoke poslovne pozicije u timu ili u firmi u kojoj rade.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene koje su ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta, su kao prijateljice vrlo odane, iskrene i verne, vole da se velikodušno i jako otvoreno svakome ponude za pomoć i oslonac u poteškoćama, ali su same dosta nesigurne u sebe i vrlo često ne umeju da se izbore ni sa sopstvenim problemima, a ne da reše tuđe. 

Ljubav – u emotivnom aspektu su ženske osobe u znaku riba sa podznakom u devici pre svega vrlo racionalne i praktične, što nije nužno loše, jer su sklone da najpre dobro analiziraju i procene muškarce koji im se dopadnu, pa da im se tek tada „otvore“ i da im pokažu svoja osećanja i želje.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u devici su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku riba; device; raka; škorpije, jarca; bika; lava  ili strelca.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku riba sa podznakom u devici su veoma sklone da se ponesu veoma nemarno prema svoji zdravstvenim tegobama i bolestima, a najčešće su sklone da obole od digestivnih poremećaja, kao i od bolesti i poremećaja funkcije jetre, žučne kese, ali i slezine i pankreasa, bubrega i mokraćne bešike ili da imaju grčeve u nogama ili u mišićima stomaka i leđa. 

Muškarac riba sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – muške osobe ribe – devica, karakterno su veoma probirljive i veoma selektivne osobe, teško se poveravaju i njihovo poverenje je izizetno komplikovano zadobiti, jako su principijelni i strogi, ali imaju i jednu dozu moralnosti i konzervativnih shvatanja, pa verno ili jako odano slede tradiciju i lepe manire, i nikako ne vole ljude koji su nevaspitani, prostaci, plitki ili lažovi, i njihovo društvo sa prezirom sasvim direktno i bez okolišanja „odbacuju“.

Posao – u profesionalnom životnom aspektu, muškarci u znaku riba sa podznakom u devici, vrlo su sposobni, pametni, vredni, odlučni i istrajni, nisu skloni da se kolebaju u svojim odlukama, ali ne umeju da se prilagođavaju ili da traže neki lakši put do ostvarenja cilja, jer to smatraju u neku ruku i prevarom, pa se verno pridržavaju svojih principa i stavova, raspolažu činjenicama i vrlo jakim argumentima, i uvek su vrlo tačni, pedantni, precizni i metodični u svom radu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kako je ranije već i napomenuto, prema svim svojim novim ali i starim prijateljima i poznanicima, muške osobe ovakve zodijačke kombinacije znaka riba i podznaka u devici, vrlo su rezervisani i pronicljivi, nepoverljivi su i uvek „na oprezu“, pa se ima utisak da su uvek u nekom strahu ili “grču“, te da nikada nisu opušteni, da ne umeju da se zabave ili našale sa bilo kim. 

Ljubav – kako su muškarci ribe – devica vrlo ozbiljne i moralne osobe, to im je kod žena koje i biraju za svoje potencijalne emotivne partnerke najvažnije poštenje, odanost i vernost, jer kada jednom u neku osobu izgube poverenje, nemoguće ga je ponovo zadobiti, te su muške osobe ove astralne kombinacije i u ispoljavanju emocija vrlo ozbiljne, racionalne i ne dozvoljavaju da se baš lako „zanesu“ i da ih „vrtlog ljubavnih ideala“ uvuče u „svoje dubine“, te da izgube razum i da ih savlada strast, požuda ili nagoni.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u devici su – žene u kardinalnom znaku ili u horoskopskom podznaku device; jarca; škorpije; riba; bika ili lava.

Zdravstvene tegobe – svi muškarci koji su rođeni kao kardinalni znak ribe sa pratećim astralnim ascendentom u devici, skloni su da lako i često obolevaju od respiratornih infekcija, imaju loše ili otežano varenje i spor metabolizam, pa se zato u kasnijim godinama često goje posebno u predelu stomaka.

Takođe pate od učestalih mišićnih grčeva i imaju osetljive kosti i zglobove, te se često povređuju i lako su skloni da se „muče“ sa oboljenjima reproduktivnih organa, kao i sa urinarnim traktom, prostatom i sa kamenom u bubrezima, žuči ili sa takozvanim crevnim grčevima i čestim bolovima u stomaku i sa opstipacijom tj sa zatvorom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...